woensdag 23 december 2009

Nieuws flits Pinocchio Bar No 6 December 2009


In de laatste nieuws flits van dit jaar wil ik iedereen bedanken die de Pinocchio Bar en Guest House bezocht hebben en wens jullie Prettige Kerstdagen en een heel goed Nieuwjaar 2010 toe.
In Pattaya is het wel wat drukker nu maar beslist niet zo als andere jaren.
Ook het totale beeld van de toeristen is wat gewijzigd,er zijn duidelijk minder Europeanen en meer Aziaten ,Indiërs en Russen.
Vele oude Pinocchio gasten zijn weer gearriveerd en we hopen de komende weken weer leuke feesten te hebben en natuurlijk een super oudejaarsavond.
De kamers zijn allen bezet tot half Januari met hoofdzakelijk Italianen maar ook die weten wel wat feestvieren is.
De hoogte punten van de laatste maanden waren natuurlijk de verjaardag van mij ,met o.a. het optreden als Baby,het huwelijk van Kees Brouwer en de geboorte van zijn zoon,de verjaardag party’s van Gerlyn en de erg gezellige verjaardag party van Henny bij de meesten beter bekend als de moeder van café de taveerne uit Putten.
Het diepte punt was natuurlijk de Boycot van enkele personen die ik tot mijn vrienden had gerekend,dit is nog steeds onbegrijpelijk voor mij.
Met mijn ogen is het nog steeds niet goed maar ik heb er alle vertrouwen ik dat dit in Mei volgend jaar opgelost wordt met een lens operatie welke ik in Nederland laat uitvoeren/
Het is de bedoeling dat ik ongeveer 2 maanden in Nederland zal zijn ik heb dan mooi de gelegenheid wat familie leden en vrienden te bezoeken en me wat te oriënteren hoe het leven in Nederland en Duitsland is.
De maanden dat ik in Nederland en Duitsland ben probeer ik het huis hier te verhuren wat je kunt lezen op de website.
Ik heb het huurcontact van mijn huis in Thailand weer voor 3 jaar verlengt dus tot April 2013 en dan zie ik wel verder wat ik doe.
Dit was het weer en ik hoop jullie allen die dit lezen weer te ontmoetten in het nieuwe jaar 2010.
Riny