maandag 15 februari 2010

Henk Assenberg in Thailand gecremeerd.Foto`s van de plechtige crematie op website van Pinocchio onder foto album.



Helaas moet ik weer een droevig bericht plaatsen.
Na het overlijden van Blauwe Simon en Gerrit Klinkhamer heeft ons nu ook Henk Assenberg verlaten.
Henny van Nel ,,zoals hij meestal genoemd werd” is gecremeerd op Maandag 15 Februari in de tempel op de hoek van Second Road en Pattaya Thai.
Naast zijn vrouw Nel en hun zoon Henk waren vele vrienden en bekenden aanwezig om Henk de laatste eer te bewijzen.
De plechtigheid werd op de Thaise wijze door monniken uitgevoerd en was erg indrukwekkend.
Het is voor de naaste familie beslist een steun in de rug geweest, te zien, dat er veel mensen aanwezig waren en er mooie bloemstukken bij de kist stonden.
Henk is in de morgen van Zondag 7 Februari in zijn slaap overleden op de kamer die ze altijd huren bij gasthuis ,,de Box”in Pattaya-Thailand.
Nadat Nel en haar zoon hadden besloten om Henk in Thailand te cremeren moesten er vele dingen geregeld worden die in eerste instantie door een Hollandse gast samen met Nel zijn uitgevoerd.
Het was o.a.noodzakelijk dat er een onderzoek plaats vond naar de doodsoorzaak in het forensisch instituut te Bangkok.
Toen Nel haar zoon Henk op Donderdag 11 Februari in Thailand was aangekomen hebben ze samen alle zaken geregeld met de Hollandse Ambassade en Thaise instanties zodat de crematie kon plaats vinden op Maandag 15 Februari.
Velen zullen Henk gaan missen de komende jaren in Thailand en Nederland. In het bijzonder zijn vrouw Nel en zijn zoon Henk jr,ik wens hun veel sterkte toe de komende maanden.
Henk zijn as zal in Thailand blijven en worden bijgezet in een speciaal gemaakt huisje in het binnen land waar de ex schoondochter Nok vandaan komt.
Foto`s van de crematie staan op website van Pinocchio onder foto album.
Riny